nona's FotoPage

By: nona zurena

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Monday, 25-May-2009 02:03 Email | Share | | Bookmark

 
 


Wednesday, 21-May-2008 06:16 Email | Share | | Bookmark
Saya bertunang??? hehe...

 
 
 
View all 41 photos...






Wednesday, 9-Apr-2008 04:52 Email | Share | | Bookmark
majlis pertunangan ina dan pali...

Aku dan ina
Baju yg nak dipakai nati
betulkan sana..betulkan sini...
View all 26 photos...
Akhirnya selamat sudah cik ina kita menjadi tunangan org... cun gilers ina time nih!! Mukanye berseri2 gitu... Kami sumer tumpang gumbira... Semoga segala2nya berjalan dgn lancar sehingga tiba waktunya nanti....tunggggguuuuuuu.....







Tuesday, 1-Apr-2008 08:40 Email | Share | | Bookmark
My besday party..!

 
 
 
View all 6 photos...


Thursday, 1-Nov-2007 13:00 Email | Share | | Bookmark
I masuk koir

 


Mintak maaf pada kengkawan semua. Mmg dah berbulan lamanya tak update fotopages ni. Rinduuu...rindu sgt nak mengupload sumer gambar2 yg dah ditangkap. Tapi masa tak mengizinkan utk aku duduk lama2 depan pc. lagipun skrg ni tempat keje aku dah lama tak leh bukak fotopages nih. Geram betul rasanyeee...jeles betul u*m ngn aku!!! Eeeeeeeee.....

Okeh..stop membebel!! AKu nak citer sket ttg "hari ini dlm sejarah". Kehkehkeh..bg kawan2 yg dah kenal ngn diri aku, sah2 tak percaya aku leh masuk koir. Bukan koir kecik2, tapi koir u*m uuuu.... Mmg ar dulu aku salah sorg yang tak baper nak reti mengeluarkan suara emasku. Lagi pun malu laaa....

Penah gak ar..satu ketika dulu time aku tgh dengar radio, lagu palk mmg best, tetiba secara tak sengaja aku ngn penuh bersemangat terikut sekali menanyi. Tup2 seorg dr kawan aku tu mematahkan semangat aku, "Wehh...ko nyanyi ker, bercakap??" Ceh...sungguh kurang sopan betul laaaa!!! )

Tapi tu duluuuuuu...skrg ai dah jadik penyumbang suara terbesar dlm kumpulan koir U*M. Tak sangka betul. Akak bercakap pun leh menyanyi gak tau...


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net